XIV. Országos "Alba Regia" Kamarazene Verseny


A XIV. Országos „Alba Regia” Kamarazene Versenyre 2019.04.26-án és 27-én került sor.

A Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola a Tálos Edit Alapítvány közreműködésével rendezte meg a kiemelkedő jelentőségű XIV. Országos „Alba Regia” Kamarazene Versenyt. A program megrendezésén keresztül az intézmény és a civil szervezet elősegítette a kiemelkedően tehetséges, zenei pályára készülő tanulók pályaorientációját, lehetőséget teremtett tehetséggondozó tevékenység biztosítása által a társas zenélés örömeinek megélésére, valamint a szaktanárok közötti szakmai találkozóra, megbeszélésre.

A több évtizedes múltra, hagyományokra visszatekintő verseny zsűri tagjai: Szabadi Vilmos – Liszt Ferenc - díjas hegedűművész, a zsűri elnöke; Dr. Drahos Béla – Liszt Ferenc – díjas fuvolaművész, habilitált egyetemi tanár, Dezső Marianna – zongoraművész, zongoratanár voltak.Kapcsolódó weboldal: kamaraverseny.hermannzenesuli.hu/

Kapcsolódó cikkek a következő címkéhez: Alba Regia Kamarazene Verseny (1)

Fehérvári sikerek a XIV. Alba Regia kamarazene versenyen

2019-04-28
Az Országos „Alba Regia” Kamarazene Versenyt tizennegyedik alkalommal rendezték meg Székesfehérváron. A pénteken kezdődött kétnapos megmérettetésen 29 iskola nevezett, összesen 41 kamaracsoporttal.


Támogatóink

A Cookie-król - Azért használunk cookie-kat, hogy javíthassuk a böngészési élményt és a weboldalt.
További információért kattintson ide!