Hajrá zenemanók! - közösségi futás

Az alapítvány 2018 óta rendezi meg a Hajrá Zenemanók! – közösségi futórendezvényt a Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolával közösen.

A Hajrá Zenemanók eredményes megvalósítását elsősorban a speaker feladatokat ellátó Kaufer Tamásnak köszönheti a civil szervezet. A további szakmai programokat a zeneművészeti iskola pedagógusai, művészei, valamint
meghívott szakemberek biztosítják évről évre.

Kapcsolódó cikkek a következő címkéhez: Zenemanók (3)

Zenemanók a belvárosban - közösségi futással ünnepeltek

2019-06-08
Napfény és pünkösdi díszbe öltöztetett Belváros fogadta idén a Hajrá Zenemanók! közösségi futás résztvevőit. Ma tartották a Tálos Edit Alapítvány jótékonysági futódélutánját, ahol idén is minden a mozgásról, a zenéről és legfőképpen az együttlétről szólt.

Hajrá zenemanók! Idén is körbefutják a belvárost a Zeneovisok javára

2019-06-05
200 vagy akár 8800 métert is futhatunk szombaton a pünkösdi díszbe öltözött Belvárosban, és mindezzel még segítjük is a legkisebbek zeneoktatását – a 2018-as siker után idén is megrendezi jótékonysági futását a Tálos Edit Alapítvány. A Hajrá Zenemanók! közösségi futáson természetesen nem csak mozgás, zene is lesz.

Zenemanók futottak Székesfehérvár belvárosában

2018-06-09
Hajrá Zenemanók címmel jótékonysági célú közösségi futást szervezett a Tálos Edit Alapítvány szombaton délután a Hermann László Zeneművészeti Szakközépiskola támogatására. A programban négy hazai ultrafutó is részt vett, a családokat táncházzal, hangszerkiállítással és fajátékokkal várták.