Cooltúra

2019. november 09-én rendeztük meg a "Cooltúrát". Az esemény kapcsán sárbogárdi zeneiskolai tanulók, valamint pedagógusaik, kísérő szüleik kerültek meghívásra.

A program nem titkolt célja volt, hogy meghívott vendégeink jobban megismerhessék az iskola középfokú oktatását végző, Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnáziumot.

Az iskola által szervezett szakmai napon a meghívott vendégeket megrendelt reggelivel vártuk. Ezt követően nyílt órákon és egy közös táncházban vehettek részt, majd együtt szerepeltek a Hermannos szakgimnáziumi tanulókkal.

A szakmai napot követően a sárbogárdi zeneiskolai tanulók és kisérőik, tanáraik, valamint az alapítvány és az iskola képviselői a Gellért Hotelben ebédeltek. A délután során az érdeklődőket egy szabadon választható programelemre invitáltuk, melynek keretében a Bory várat ismerhették meg. Ezzel a látogatással is a fiatalok városunk iránti érdeklődésüket, kötődésüket szerettük volna megerősíteni.